IKOLAN ETT SL obté el segell de normal de qualitat empresarial CEDEC®I i reafirma la seva col·laboració

0
333

L’empresa aposta per la qualitat i la professionalitat en la seva feina diària, i fa de pont entre la realitat socioprofessional tan canviant del seu entorn i la realitat productiva del territori on ofereix els seus serveis, per a la qual cosa s’adapta tant a les empreses i les seves necessitats, com als candidats que opten a un lloc de feina.

Per oferir aquest servei i complir amb les expectatives tant dels clients com dels candidats, IKOLAN ETT s’ha envoltat d’un equip molt qualificat de persones que treballen, no només perquè les empreses puguin produir de manera més eficient, sinó també perquè els millors professionals, els més qualificats, els recent titulats, els més joves, els de més edat, les dones o els immigrants regularitzats, puguin posar-se a disposició de la demanda d’ocupació existent.

IKOLAN ETT està especialitzada a posar a disposició dels seus clients els treballadors que s’adapten millor a les seves necessitats, sempre amb el màxim de rapidesa, de seguretat, de proximitat, de flexibilitat i de capacitat de resposta. Per això, l’empresa selecciona els perfils d’acord amb les necessitats productives dels seus clients i els assessora de manera permanent en matèria laboral, des de l’anàlisi de les plantilles fins a les reestructuracions dels llocs de treball, la negociació col·lectiva o la gestió de conflictes, i recol·loca els treballadors amb el menor cost social possible gràcies al seu gran coneixement de l’entorn.

Actualment IKOLAN ETT SL afronta el seu futur amb totes les garanties d’èxit. Per això, fa poc l’empresa ha obtingut el certificat de COMPLIMENT DE LA NORMA CEDEC® DE QUALITAT EMPRESARIAL en les àrees d’organització funcional i gestió financera, atorgat després de la intervenció i la nova avaluació de la consultora estratègica per a empreses familiars CEDEC®.

Amb aquest segell de qualitat recent atorgat, CEDEC® acredita l’estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat, distingeix l’empresa IKOLAN ETT SL i en garanteix la solidesa en aquests àmbits.

L’optimització de l’organització interna i el control de gestió de l’empresa, així com la millora dels processos d’administració, han estat les àrees d’actuació en què IKOLAN ETT SL i CEDEC® han col·laborat per assolir les màximes quotes d’excel·lència empresarial, qualitat en el servei i progrés i desenvolupament en el mercat.

Col·laboració amb CEDEC®, S.A.

IKOLAN ETT, S.L., col·labora des de enero de 2015 amb l’empresa de gestió estratègica empresarial CEDEC®, Centro Europeo de Evolución Económica, S.A., capdavantera en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des del 1965.

La millor organització de l’organització interna i el control de l’empresa, així com la millora dels processos d’administració, van ser les àrees d’actuació en les quals IKOLAN ETT, S.L., i CEDEC® han col·laborat per assolir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial, qualitat en el servei i progres i desenvolupament en el seu mercat.

INFORMACIÓ SOBRE CEDEC®

CEDEC®, Centro Europeo de Evolución Económica SA, és l’empresa líder a Europa en gestió, direcció i organització dempreses familiars des de l’any 1965. La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els són més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir l’Excel·lència Empresarial en totes elles.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC®treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC® ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 100 de les quals a Espanya.

Amb seu central a Brussel·les, a més de Barcelona i Madrid, la consultora estratègica per a empreses CEDEC® té oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà.

El treball i la consolidació del CEDEC®com a empresa especialista en la gestió estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC® i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

URL associada: http://www.ikolanlanaldi.com

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:

Luis Feliu

Vicepresidente División Gestión Estratégica

CEDEC®, S. A.

www.cedec.es

Tel.: 933181515

E-mail: [email protected]

IKOLAN ETT SL obté el segell de normal de qualitat empresarial CEDEC®I i reafirma la seva col·laboració

Comunicado de prensa IKOLAN ETT SL obté el segell de normal de qualitat empresarial CEDEC®I i reafirma la seva col·laboració publicado en comunicae.es