CEDEC, Líder europeu en gestió, direcció i organització d’empreses familiars entra a formar part de l’AEC

0
276

Creada l’any 1977 dins d’una organització federativa de diferents associacions, l’AEC es va constituir amb personalitat jurídica pròpia el 1992 amb l’objectiu d’enfortir i desenvolupar la imatge de la consultoria, promovent i protegint l’interès dels seus membres i impulsant estàndards de professionalitat, ètica i qualitat entre tots els seus associats.

Tot això es reflecteix en el seu codi deontològic, un conjunt de principis ètics i de conducta, d’obligada acceptació per part de tots els seus membres, que garanteixen protocols i pràctiques de comportament dels associats i reflecteixen el compromís de professionalitat i transparència del sector de la consultoria, fonaments que CEDEC® comparteix íntegrament i als quals dona suport.

A més, entre els objectius de l’AEC hi ha el de constituir-se com a fòrum de trobada, comunicació i debat per a les principals empreses espanyoles del sector de la consultoria, compartint preocupacions comunes i analitzant el mercat per oferir un millor i major servei a les empreses que representen els associats.

L’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria, està formada per empreses internacionals tan prestigioses com Accenture, Deloitte, Ernst & Young, Indra, IBM, Hewlett Packard, Everis o Capgemini entre d’altres.

Per a CEDEC®, ser membre de l’AEC aporta un major reconeixement a la seva tasca. Ofereix, a més, la possibilitat d’accedir a informació i coneixement, i una visió més global gràcies a la participació en els seus fòrums i debats, fet que afegeix més eficàcia en els projectes que l’empresa porta a terme, recolzats amb programes propis de «mentoring executiu» inclosos en totes les intervencions, i les pròpies auditories de qualitat empresarial que realitza.

L’objectiu principal de CEDEC® és la satisfacció dels seus clients. Per això, posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, adaptant els sistemes organitzatius a les particularitats pròpies de cada tipus d’empresa i optimitzant els seus resultats empresarials per a la consecució de l’Excel·lència Empresarial, tot això gràcies a un factor diferencial basat en la seva contrastada i única metodologia de treball.

Amb seu central a Brussel·les, a més de Madrid i Barcelona, CEDEC® disposa d’oficines a París, Ginebra, Luxemburg i Milà. CEDEC® ha participat en projectes per a més de 46.000 empreses, més de 13.000 d’elles a Espanya, ocupant més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 100 dels quals al nostre país.

El treball i la consolidació de CEDEC® com a empresa especialitzada en la gestió estratègica empresarial, pot veure’s reflectit en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals que ofereixen de forma desinteressada la seva opinió sobre CEDEC® i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/testimonials, així com testimonis visuals al seu canal de YouTube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Material gràfic adjunt
URL associada: https://www.consultoras.org/noticias-aec/cedec-nuevo-miembro-de-la-aec

Per a més informació, posar-se en contacte amb:
Luis Feliu
Vicepresidente División Gestión Estratégica
CEDEC®, S. A.
www.cedec.es
Tel.: 933181515
E-mail: [email protected]

Noticia CEDEC, Líder europeu en gestió, direcció i organització d’empreses familiars entra a formar part de l’AEC publicada en comunicae.es